Ontwikkelingen op Nederlands en Europees niveau hoort u tijdens het NaWas event op 8 juli

DDoS-aanvallen zijn in vergelijking met voorgaande jaren krachtiger en complexer geworden. Tegelijkertijd zien we de duur van DDoS-aanvallen toenemen. Deze en andere ontwikkelingen worden 8 juli besproken op ons NaWas event. In dit hybride event, wat inhoudt dat u er zowel online als live bij kan zijn, gaan we in gesprek met verschillende experts, vertellen we over de ontwikkelingen rondom de NaWas en gaan we dieper in op de technologie achter de NaWas.

Topics

 • Pim van Stam zal tijdens dit event dieper ingaan op Detection-as-a-Service (DaaS). Zo zal hij vertellen over de pilot die wordt gehouden onder de deelnemers van NBIP en over de techniek die DaaS mogelijk maakt.
 • Andere sprekers en onderwerpen maken we binnenkort bekend.

Samen sterker staan en kennisdelen zijn de pijlers waarop de NaWas is gebouwd. In het kader van het 20 jarige jubileum gaan we ook terugblikken op het begin en hoe de NaWas de afgelopen jaren is ontwikkeld tot de grootste DDoS-wasstraat in Nederland en sterk groeiend is in de rest van Europa.

Als het event in hybride vorm doorgaat, kunnen we een beperkt aantal mensen ontvangen. Bij het aanmelden kunt u alvast aangeven of u fysiek aanwezig wilt zijn.

Datum, tijdstip & locatie

 • 8 juli
 • 15:00 – 17:30 uur
 • Utrecht & online

Mail uw vragen

Heeft u nu al vragen over de NaWas? Stel uw vragen dan voor 30 juni, zodat we ze kunnen behandelen op 8 juli.

Aanmelden
  Wilt u eventueel een goodiebox thuis ontvangen?  Het opgeven van uw adres is niet verplicht. Uw adresgegevens gebruiken we uitsluitend voor het versturen van de goodiebox. Uw gegevens worden enkel en alleen voor dit doel opgeslagen en zullen na het event weer worden verwijderd.

  Ik wil aanwezig zijn in Utrecht

  Afhankelijk van de corona maatregelen die op dat moment gelden, bepaalt NBIP of het event hybride of alleen online zal worden georganiseerd. Dat betekent dat inschrijven voor het event geen 100% zekerheid biedt voor deelname op locatie. Bij het doorgaan van een event op locatie is tevens sprake van een beperkt aantal plekken.