NaWas – de Nationale Wasstraat tegen DDoS-aanvallen

De NaWas biedt internet (service) providers zoals hosting- en cloudpartijen unieke bescherming tegen DDoS-aanvallen. Dit type aanvallen vormen een groeiend probleem voor de digitale infrastructuur. Deelnemers werken samen om de kosten van DDoS-mitigatie laag en de beschikbaarheid en kennis over dit onderwerp hoog te houden.

De wasstraat is sinds 2014 operationeel en zorgt voor automatische 24/7 mitigatie van DDoS-aanvallen voor aangesloten deelnemers. De NaWas realiseert een uitermate effectieve bestrijding van DDoS-aanvallen door de bundeling van capaciteit, technologie, kennis en kunde. De wasstraat zorgt voor een scheiding van besmet en schoon internetverkeer en stuurt het schone verkeer via een apart VLAN naar de deelnemer. Door uitschakeling van de DDoS-aanval blijven de systemen en diensten van de deelnemer beschikbaar.

De NaWas heeft een uitstekende reputatie en wordt zowel binnen Nederland als daarbuiten gezien als een toonaangevende oplossing om DDoS-aanvallen te mitigeren, samen met andere bekende commerciële partijen.

Voordelen

  • Snel operationeel
  • Altijd actueel
  • Betaalbaar
  • Een van de grootste DDoS-wasstraten in Nederland

Heb je een vraag over onze dienst NaWas? Op onze FAQ pagina vind je de antwoorden op veelgestelde vragen.

Ontvang meer informatie over de NaWas