KennisNaWasNieuwsNationale anti-DDoS coalitie lanceert website over voortgang

NaWas anti-DDoS diensten nu beschikbaar op Equinix Fabric

24 november, Houten – NaWas helpt kleine, middelgrote en grote internet- en VoIP-providers in Europa bij het bestrijden van DDoS-aanvallen. Dit voorkomt grote investeringen en maakt het makkelijker DDoS-aanvallen tegen te gaan. NaWas is een sectorinitiatief van de NBIP-gemeenschap op basis van een non-profit opzet en heeft meer dan 125 deelnemers in Europa.

Equinix Fabric is een software-defined interconnectiedienst die het voor bedrijven mogelijk maakt hun eigen gedistribueerde infrastructuur te verbinden met de infrastructuur van andere organisaties op Platform Equinix, via een wereldwijd verbonden netwerk.

De on-demand, software-defined interconnecties die Fabric binnen Platform Equinix® mogelijk maakt, versterken uw succes door de veiligheid, snelheid, flexibiliteit en wendbaarheid van uw gehele digitale infrastructuur te vergroten. Creëer waarde op nieuwe manieren en verlaag tegelijkertijd de kosten en lasten van het zelf beheren van al uw netwerkverbindingen via één verbinding met de wereld. Equinix Fabric is beschikbaar in 50+ locaties op vijf continenten.

Cris Castroianni (Managed Services) en Guido Coenders (Global Solution Architecture): NaWas is een belangrijke aanvulling op de diensten die we op de Fabric draaien. NaWas is uniek vanwege zijn community-based concept om DDoS te bestrijden en voegt grote waarde toe aan het ecosysteem dat op de Fabric beschikbaar is. Fabric maakt NaWas op een eenvoudige en goedkope manier beschikbaar in heel Europa.. Ook afdelingen van Equinix gebruiken NaWas tot volle tevredenheid.

NaWas is te vinden op de Equinix marketplace of direct op Equinix Fabric portal