NBIP NEXT 2022

Op 24 november hebben we de eerste editie van NBIP NEXT georganiseerd, het event waar slimme technieken, kennis en de branche elkaar ontmoeten!

Het was een geweldige middag met interessante sprekers en een grote opkomst van deelnemers. We hebben veel positieve feedback gekregen en we zijn blij dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad.

We hopen dat u er wat aan zult hebben en dat we u op een volgend event weer mogen begroeten. Als u nog feedback of vragen heeft, laat het ons dan gerust weten.

We willen Alex Bik nogmaals bedanken voor zijn jarenlange inzet als voorzitter en Wido Potters feliciteren met de prijs “abusebestrijder van het jaar”. Het is mooi om te zien dat hun harde werk en inzet op dit gebied worden erkend en gewaardeerd. We zijn dankbaar voor hun hulp en kijken ernaar uit nog meer met hen samen te werken.

Graag brengen we u ook alvast op de hoogte dat NBIP NEXT 2023 zal worden gehouden op donderdag 2 november 2023. Zet de datum alvast in uw agenda en houd onze website in de gaten voor meer informatie.