Download het whitepaper ‘VoIP beschermen tegen DDoS-aanvallen’ hier!

De wereldmarkt voor VoIP-diensten is de afgelopen twintig jaar exponentieel gegroeid naar 85 miljard dollar in 2021 en blijft de komende vijf jaren doorgroeien naar ruim 100 miljard. Dat groeiend volume en een toenemende afhankelijkheid stelt VoIP-providers voor de uitdaging om de capaciteit en beschikbaarheid van hun services te verbeteren en storingen te voorkomen.

Sinds de coronapandemie zijn veel meer mensen afhankelijk geworden van VoIP, voor alle online gesprekken en vergaderingen met collega’s, businesspartners en klanten. Tegelijkertijd communiceren mensen thuis ook vaker via VoIP met familieleden en vrienden. Doordat NaWas iedere dag bezig is met het bestrijden van DDoS-aanvallen hebben we een goed beeld gekregen van de trends en ontwikkelingen binnen de DDoS-aanvallen. Een belangrijke trend is de kwetsbaarheid van VoIP-diensten en de directe impact die het heeft op de maatschappij als deze diensten niet of nauwelijks kunnen werken. In dit whitepaper komt u er achter wat de impact is van DDoS-aanvallen op VoIP-diensten, leest u over trends en ontwikkelingen en wordt u op de hoogte gesteld hoe VoIP-diensten kunnen worden beschermd.

NBIP - Whitepaper - VoIP beschermen tegen DDoS-aanvallen cover

VoIP beschermen tegen DDoS-aanvallen

Download hier de whitepaper ‘VoIP beschermen tegen DDoS-aanvallen’ om alles te leren van de strijd tegen DDoS-aanvallen.
Ook leest u over trends en ontwikkelingen en over een werkende aanpak tegen DDoS-aanvallen op VoIP-diensten.

Wilt u meer informatie of zich abonneren op onze nieuwsbrief?