6Projects: Kijk mee onder de motorkap van het internet

Op 7 november vindt de tweede editie van 6Projects plaats: het enige event waarin 6 baanbrekende projecten worden gepresenteerd over de techniek onder de motorkap van het internet. Niet wij maar jullie zorgen voor boeiende presentaties. Als mede-initiatiefnemer roepen wij alle Nederlandse internetbedrijven op om een project aan te dragen. Ieder idee en iedere suggestie is welkom, dus draag jezelf, je collega, klant of vriend aan. De beste 6 verdienen een plekje op het podium, niet om te concurreren met elkaar, maar om met en van elkaar te leren.

Over 6Projects

Met dit event stellen we IT en de prestaties die IT-innovatie mogelijk maken centraal. Tijdens 6Projects leer je van je collega’s, kun je netwerken zonder tussenkomst van sales of headhunters, bespreek je problemen en kijk je samen naar oplossingen of doe je inspiratie op. NBIP deelt graag in de kennis die er opgebouwd wordt in de community. Kennisdeling is een van onze kernwaarden en daarom vinden wij het belangrijk dat er een event zoals 6Projects wordt georganiseerd. Breng ook een bezoekje aan 6Projects en bemachtig nu je gratis ticket.

Locatie

6Projects wordt ook dit jaar weer georganiseerd bij het conferentiecentrum BIT-MeetMe aan de Galileïlaan 17 in Ede. Bezoek de website van 6Projects voor meer informatie over de locatie, de jury en de projecten van vorig jaar.