Het NBIP Webportaal is live: meer inzicht

In onze missie om meer kennis te delen hebben we een nieuw webportaal gelanceerd voor deelnemers van onze diensten. Op https://portaal.nbip.nl kunt u nu zelf interessante data inzien en uw eigen gegevens eenvoudig aanpassen.

Voor alle deelnemers van NBIP is het van belang goed geïnformeerd te zijn en te blijven. Wij spelen hierin een cruciale rol, door proactief onze deelnemers van relevante hulpmiddelen te voorzien. Zo bent u altijd up-to-date met inzichten over de markt en uw eigen bedrijf.

Overzicht

In het nieuwe webportaal kunnen deelnemers aan de Tapdienst hun eigen deelnemersgegevens inzien en aanpassen, en hebben ze toegang tot een overzicht met het aantal vorderingen per maand.

Deelnemers aan de Nawas kunnen uiteraard ook hun eigen deelnemersgegevens inzien en wijzigen. Zij kunnen daarnaast een verzoek indienen om hun Flow data instellingen aan te passen. Ook hebben ze toegang tot een overzicht en rapportages van DDoS-aanvallen.

Wij hopen dat onze deelnemers gretig gebruik zullen maken van ons nieuwe webportaal. Stichting NBIP is continu bezig om kennisdeling te bevorderen, zowel naar de deelnemers toe als onderling. Meer initiatieven zullen spoedig volgen – we houden u op de hoogte.

Zie verder Portaal