Webinar ‘collective DDoS detection & mitigation’

Op dit moment zijn we meer dan ooit afhankelijk van het internet. Velen van ons werken en socializen noodgedwongen vanuit huis met digitale middelen. Ook voor entertainment en onderwijs zijn we nu meer dan ooit aangewezen op het internet. Bedrijven zijn met vele thuiswerkers afhankelijk van netwerken om operationeel te blijven. Maar dit betekent ook dat DDoS-aanvallen in deze tijd schadelijker zijn dan ooit.

Gelukkig biedt de NaWas van NBIP een geavanceerde, kosteneffici├źnte en kant- en-klare oplossing voor DDoS-detectie en -mitigatie. Om ge├»nteresseerden hier meer over te vertellen organiseerden we op 7 mei 2020 een webinar.

Tijdens dit Engelstalige webinar bespraken we hoe ISP’s, hosters en online service providers geavanceerde DDoS-bescherming kunnen krijgen zonder grote investeringen te doen en zo cybercriminelen geen kans geven om online services en netwerken te verstoren. Heeft u dit webinar gemist of wilt u het nog een keer op uw gemak terug kijken? Dan kan dat via de video hieronder.

In dit webinar lieten we ook zien wat er in deze specifieke periode gebeurt op het gebied van DDoS-aanvallen. Deze gebeurtenissen hebben we in de onderstaande infographic weergeven.

NBIP - Infographic - DDoS data - 2020 Q1