NBIP viert dit jaar haar 20-jarige jubileum! Dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om deze mijlpaal te vieren, pakken we dit jaar groots uit met allerlei verschillende activiteiten. Onze online en hybride events staan in het teken van kennis delen over de laatste ontwikkelingen, tijdens onze borrels kunnen deelnemers elkaar ontmoeten/netwerken en later dit jaar lanceren we een spiksplinternieuwe website om een nog betere informatievoorziening te faciliteren. Zo staan we samen slimmer en sterker!

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle activiteiten, houden we u op de hoogte van het laatste nieuws en kunt u zich ter zijnde tijd aanmelden voor de (hybride) events en borrels.

Programma:

mei 2021

18 mei - online event Tapdiensten

NBIP bestaat 20 jaar

Op dinsdag 18 mei 2021 organiseerde NBIP een geslaagd online event over tappen. Onder leiding van moderator Octavia de Weerdt vertelden twee sprekers alle ins en outs die bij het tappen komen kijken. Aan het einde van het informatieve gedeelte werd door Alex Bik teruggeblikt op de beginperiode van NBIP, die dit jaar alweer 20 jaar bestaat.

Bekijk video

juli 2021

8 juli - hybride event NaWas

NBIP bestaat 20 jaar

Op 8 juli 2021 vond het NBIP hybride NaWas event plaats. Vanuit de studio in Utrecht spraken onder leiding van Octavia de Weerdt verschillende vakspecialisten over actuele ontwikkelingen op het gebied van DDoS-bestrijding.

Lees meer

zomer 2021

zomer - nieuwe NBIP website

NBIP bestaat 20 jaar

Dit jaar lanceren we een spiksplinternieuwe website met veel nieuwe features! Houd de website en onze socials goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

september 2021

2 september - informele borrel tijdens de DCC zomer BBQ

NBIP bestaat 20 jaar

Tijdens de DCC Zomer BBQ organiseert de NBIP een informele borrel. We hopen u hier allemaal weer live te mogen ontmoeten. Meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden volgt snel. Noteer de datum alvast in uw agenda!

oktober 2021

oktober - hybride event Cleannetworks

NBIP bestaat 20 jaar

In oktober organiseert de NBIP een hybride event dat in het teken staat van Cleannetworks. Meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden volgt snel.

november 2021

11 november - formele borrel tijdens het ECP Jaarfestival

NBIP bestaat 20 jaar

Tijdens het ECP Jaarfestival organiseert de NBIP een formele borrel. We hopen u hier allemaal weer live te mogen ontmoeten. Meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden volgt snel. Noteer de datum alvast in uw agenda!

27 november - lancering NBIP magazine

NBIP bestaat 20 jaar

Na 20 jaar barst NBIP inmiddels uit haar voegen van de mooie verhalen. Verhalen die het delen waard zijn. Daarom lanceren we dit jaar een eigen magazine, waarin we terugblikken op de hoogtepunten van 20 jaar NBIP, belangrijke veranderingen in de wereld van Tapdiensten en DDoS belichten en waar ruimte is voor mooie interviews.