NBIP viert dit jaar haar 20-jarige jubileum! Dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om deze mijlpaal te vieren, pakken we dit jaar groots uit met allerlei verschillende activiteiten. Onze online en hybride events staan in het teken van kennis delen over de laatste ontwikkelingen, tijdens onze borrels kunnen deelnemers elkaar ontmoeten/netwerken en later dit jaar lanceren we een spiksplinternieuwe website om een nog betere informatievoorziening te faciliteren. Zo staan we samen slimmer en sterker!

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle activiteiten, houden we u op de hoogte van het laatste nieuws en kunt u zich ter zijnde tijd aanmelden voor de (hybride) events en borrels.

Programma:

mei 2021

18 mei - online event Tapdiensten

Elke internetaanbieder kan te maken krijgen met tapverzoeken en/of andere wettelijke vorderingen. Met name op het gebied van wettelijke vorderingen is de wetgeving in Europa volop in beweging. NBIP treedt al meer dan 20 jaar op als faciliterende partij om aan deze verzoeken gehoor te geven. Als onderdeel van ons 20-jarig jubileum organiseren we op 18 mei een interactief online event over de Tapdiensten.

Aanmelden

juni 2021

juni - nieuwe NBIP website

Dit jaar lanceren we een spiksplinternieuwe website met veel nieuwe features! Houd de website en onze socials goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

juli 2021

8 juli - hybride event NaWas

Op 8 juli aanstaande organiseert de NBIP een hybride event dat in het teken staat van NaWas. Meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden volgt snel. Noteer de datum alvast in uw agenda!

september 2021

2 september - informele borrel tijdens de DCC zomer BBQ

Tijdens de DCC Zomer BBQ organiseert de NBIP een informele borrel. We hopen u hier allemaal weer live te mogen ontmoeten. Meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden volgt snel. Noteer de datum alvast in uw agenda!

9 september - hybride event Cleannetworks

Op 9 september organiseert de NBIP een hybride event dat in het teken staat van Cleannetworks. Meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden volgt snel. Noteer de datum alvast in uw agenda!

november 2021

11 november - formele borrel tijdens het ECP jaarcongres

Tijdens het ECP jaarcongres organiseert de NBIP een formele borrel. We hopen u hier allemaal weer live te mogen ontmoeten. Meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden volgt snel. Noteer de datum alvast in uw agenda!

27 november - lancering NBIP magazine

Na 20 jaar barst NBIP inmiddels uit haar voegen van de mooie verhalen. Verhalen die het delen waard zijn. Daarom lanceren we dit jaar een eigen magazine, waarin we terugblikken op de hoogtepunten van 20 jaar NBIP, belangrijke veranderingen in de wereld van Tapdiensten en DDoS belichten en waar ruimte is voor mooie interviews.